top of page

PARADÍS INTRÍNSEC

Instal·lació viva.


Estem acostumats a mirar el paisatge i a fixar-nos en les flors, les fulles, els fruits, Cynara, treballa amb la resta, amb el que queda quan la planta s’ha mort, amb el que la planta deixa anar sense tallar-la, o amb el que l’humà ha tallat per fer camí.

Ordenant la resta, crea peces instal·lació, tant per interiors com exteriors.

Fa un collage de plantes seques i llavors recollides pel territori en el seu estat últim de vida.

Treballa amb argila, llavors, espècies, cola natural i espart com a base per aquestes peces orgàniques naturals de textures i colors compactes i immòbils, fràgils i sostingudes que en si mateixes contenen vida pròpia.

Propostes per a mirar de prop, ja que la quantitat d’espècies que conté la converteix en un món natural sec molt divers.

Apuntar que  per l’artista és un plaer poder deixar les peces generades en un espai natural, damunt una terra hàbil per ser fèrtil. Afavorint a que les llavors arrelin i es vagi convertint en una instal·lació verda i vivent.

 

Neixi, així de la peça un futur jardí resultant de la instal·lació artística.

Cada lloc és únic i cada peça també. Hi ha infinites variables dins aquest calaix obert.

Paradís Intrínsec 1 . Dossier.

FESTIVAL MEANDRE

Paradís Intrínsec 2 . Dossier.

JORNADA VOLTAICA

Necessitats tècniques bàsiques.

PARADÍS INTRÍNSEC INSTAL·LACIÓ.jpg

Aquesta peça s'ha dut a terme durant:

el Festival Sant Pàmfil del Gorgistan, en format perenne, on s'alimenta un espai de terra on antigament era una cantera, per a l'evolució natural de la peça i s'obre l'acte amb una performance d'acció (Feb. 2020)

la Jornada Voltaica de l'Associacó Fem la Volta de Girona, en format perenne, on s'allibera un tros de terra, per a l'evolució natural de la peça i s'obre l'acte amb la peça acabada. (Des. 2019)

el Festival Meandre, en format efímer, on la peça s'ha creat en directe i la finalització de la peça s'inaugura integrant el cos de l'artista a la peça.(Maig 2019)

Paradís Intrínsec. FESTIVAL MEANDRE

Paradís Intrínsec. FEM LA VOLTA 31

Paradís Intrínsec. FEstival  Sant Pàmfil.

ALS GORGS

bottom of page